top of page

Onderhoud en behoud

Het lang leven van elke wagen, motor, of bromfiets is hoe die onderhouden wordt. Bij La Grange proberen we zowel oude als nieuwe technieken toe te passen wat het onderhoud en behoud van uw wagen betreft. Vele nieuwe modellen hebben enkel nieuwe filters en olie nodig, terwijl sommige wagens periodieke onderhouden nodig hebben. Zoals het afstellen van de kleppen, het vervangen van de distributie ,drijfstanglagers, reviseren van injectoren. Smeren van cardan assen, en kogelgewrichten.  
Bepaalde merken blijven met deze oer technieken werken, het is dan ook nodig dat deze technieken blijven toegepast worden. Preventief zaken nakijken en vervangen zorgen voor vele veilige en geruste kilometers op uw pad.

We hebben de keuze om met origineel materiaal te werken of met after-market merken. Dit naargelang de keuze en budget van de klant.

We maken graag steeds vrijblijvend een prijsopgave zodat u een inschatting kan maken wat het kost om uw kostbare wagen gezond te houden.
Gaat u met uw 4×4 een lange reis tegemoet? Dan is het best om even de belangrijkste zaken na te kijken voor uw vertrek. Een korte check-up kan u veel kosten en miserie besparen, wie wil er onderweg tijdens een vakantie met pech staan, niemand toch?
IMG_0188.jpg

Passie voor Toyota

Specialiseren in een bepaalde niche, of van alles een beetje kennen?
Wij kozen voor ons toe te spitsen op de Toyota markt, met in detail de Land Cruiser familie.
Natuurlijk helpen wij ook graag de mensen in de buurt met het onderhouden van hun wagen!
201905161656183443473.png
bottom of page