Onderhoud

[vc_row][vc_column][mk_divider][vc_column_text]Het lang leven van elke wagen, motor, of bromfiets is hoe die onderhouden wordt. Bij La Grange proberen we zowel oude als nieuwe technieken toe te passen wat het onderhoud en behoud van uw wagen betreft. Vele nieuwe modellen hebben enkel nieuwe filters en olie nodig, terwijl sommige wagens periodieke onderhouden nodig hebben. Zoals het afstellen van de kleppen, het vervangen van de distributie (riem of ketting). Lagers van de drijfstangen, reviseren van injectoren…

Bepaalde merken blijven met deze oer technieken werken, het is dan ook nodig dat deze technieken blijven toegepast worden.

We hebben de keuze om met origineel materiaal te werken of met aftermarket merken. Dit naargelang de keuze en budget van de klant.

We maken graag steeds vrijblijvend een prijsopgave zodat u een inschatting kan maken wat het kost om uw kostbare wagen gezond te houden.[/vc_column_text][mk_divider][mk_gallery images=”26456,26455,26454,26453,26452,26442″ column=”3″ item_id=”1476951212-58087cacc1170″][mk_divider][vc_column_text]Gaat u met uw 4×4 een lange reis tegemoet? Dan is het best om even de belangrijkste zaken na te kijken voor uw vertrek. Een korte check-up kan u veel kosten en miserie besparen, wie wil er onderweg tijdens een vakantie met pech staan, niemand toch?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_button size=”medium” txt_color=”#dddddd” url=”http://www.garage-la-grange.be/contact/” align=”center” animation=”scale-up”]Vraag vrijblijvend een offerte aan[/mk_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_image][/vc_column][/vc_row]