Hefdaken

[vc_row][vc_column][mk_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De echte overlander die voor langere periodes in zijn auto gaat leven kan best de optie van een hefdak eens overwegen. Deze ingrijpende verbouwing aan je wagen geeft vele mogelijkheden. Je kan achterin je wagen staan waardoor het veel interessanter wordt om er in te gaan koken, wassen… Als tweede groot voordeel kan je met behulp van een bedplank en matras een comfortabele slaapplaats creëren. Want het is namelijk toch een groot verschil in vergelijking met een daktent. Als het koud is of het regent moet je niet uit te wagen om in je bed te kruipen, dit kan namelijk van achterin je auto. Je auto is warm vanbinnen zo je slaapplaats is ook steeds lekker warm, dus ook je kledij en slaapgerief wordt zo tijdens de dag terug vochtvrij.

Wij hebben lang gezocht naar het ideale hefdak voor onze eigen Land Cruiser en zijn terecht gekomen bij onze Nederlandse collega PSP-expeditioncampers. Na onze jaren lange samenwerking kunnen wij met fierheid zeggen dat wij de Belgische markt voor de PSP daken mogen bedienen.

Momenteel zijn voor volgende merken hefdaken beschikbaar:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”http://www.garage-la-grange.be/wp-content/uploads/2016/10/Toyota.jpg” image_width=”130″ crop=”false” custom_url=”http://www.garage-la-grange.be/toyota-hefdaken/” align=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][mk_image src=”http://www.garage-la-grange.be/wp-content/uploads/2016/10/Land-Rover.jpg” image_width=”130″ crop=”false” custom_url=”http://www.garage-la-grange.be/land-rover-hefdaken/” align=”center”][/vc_column][/vc_row]